+31 6 19816300 info@syracuse.nl

Over Syracuse

In een vroeg stadium beseften wij, dat digitalisering van ICT beheer via – onder andere – realtime monitoring van ICT netwerken, pas werkt als data wordt omgezet in stuurinformatie voor concrete beheer-activiteiten

Berry van den Ende | Directeur Syracuse

 

Consultants van Syracuse opereren op het snijvlak van Asset Management en ICT met een sterke focus op de railsector. Hierbij hebben wij uiteenlopende trajecten gedaan van interim management, project management tot advisering. Onze klantenkring loopt uiteen van railinfrastructuurbeheerders, ingenieursbureaus, aannemers tot ICT bedrijven gespecialiseerd in de railsector.

ICT vakgebieden

De techniekvelden die Syracuse bestrijkt lopen uiteen van Ondergrondse Infrastructuur tot Energie Voorziening. Maar ook van specifieke ICT vakgebieden zoals netwerken op Stations of volledig operationele ICT omgevingen voor 24/7 gebruikers zoals bijvoorbeeld het Operationeel Control Center Rail.

ICT beheerpricipes

Naast het bereiken van projectdoelstellingen zorgen wij ervoor dat projectresultaten in een steady state worden gebracht door generieke ICT beheerprincipes toe te passen. Hierdoor kan in de beheerfase continue verbetering worden gerealiseerd en blijven assets en systemen voldoen aan de functionele behoeften van de klant.

Onze klantenkring loopt uiteen van railinfrastructuur beheerders, ingenieursbureaus, aannemers en ICT dienstverleners.

Samenwerken met Syracuse?

We worden graag uitgedaagd om mee te denken. Wellicht kunnen we u perspectieven bieden waar u nog niet aan heeft gedacht. Email info@syracuse.nl of bel ons gerust op +31 (0)6 – 19 81 63 00 voor een lekkere koffie en een goed gesprek.

 

Koffie? Bel gerust